Airconditioning

Dom. v/d Bergh: de oudste Daikin-dealer van Nederland!

Airco voor elke situatie
Of u nu een woning- of gebouweigenaar, retailer of hotelmanager bent, de Daikin verwarmings- en koeloplossingen komen tegemoet aan uw behoeften. Dom. v/d Bergh is inmiddels de oudste Daikin dealer van Nederland en vind samen met u de juiste oplossing.

Advies omtrent het plaatsen van de airco
Split-unit airco's zijn tegenwoordig in tal van verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Naast de traditionele wand modellen, zijn er zelfs diverse mogelijkheden om de airco's als vloermodel te leveren, weg te bouwen in interieur en koven. Daarnaast zijn er voor de cassette-units design panelen leverbaar, kunnen we de binnenunits qua kleur aanpassen aan Uw interieur. 
Verder installeren wij (mini) VRV systemen voor bijvoorbeeld grotere kantoorpanden, hotels, winkels en sportscholen. Voor informatie kunt U contact opnemen met onze adviseurs.

Wij gaan voor optimaal resultaat
Wist U dat de Daikin airco's niet alleen koelen. In de wintermaanden zijn ze zeker niet ondergeschikt aan traditionele verwarming. Fluisterstil, energie zuinig en comfortabel.... zeker het overwegen waard bij Uw verwarmingsvraagstuk. Koelen is het nieuwe verwarmen !

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten omtrent airco’s?
Bent u opzoek naar een aircosysteem en bent u benieuwd naar onze oplossingen en diensten? Wij helpen u graag verder met een vrijblijvend advies